Regeneración de alimentos: en qué consiste y cómo se lleva a cabo

Regenerace potravin: co to je a jak se provádí?

Regenerace potravin je v gastronomii a stravovacích službách velmi častým procesem. Pro člověka, který není součástí tohoto odvětví nebo s ním má málo zkušeností, však může být regenerace potravin poněkud matoucí. Proto jsme se rozhodli připravit spe…

Kryty pro bary s vlastním stravováním

Pokud uvažujete o založení nové restaurace, ale v prostoru není místo, kde byste mohli vařit, nemusíte se obávat. Dnes zjistíme, jaká jídla lze podávat v baru bez kuchyně. Pokud se v takové situaci ocitnete, tyto tipy vám pomohou překvapit návštěvník…

Jak měření gramů bez váhy

Co uděláte, když jdete péct babiččiny výborné sušenky a nemáte váhu na odměření ingrediencí? Každá chyba může znamenat gastronomickou tragédii, proto je třeba vědět, jak měřit gramy bez váhy. Ano, jak jste si přečetli. Existuje několik osvědčených po…

Realfooder: co to je a na čem je založeno?

Realfooder je trend, který je součástí světa gastronomie . Od té doby, co se před několika lety stala známou, si získala mnoho příznivců. Když se stanete realfooderem, zavážete se, že začnete upouštět od ultra zpracovaných výrobků a nahradíte je zdra…

Kolik holí se vysype ze sudu

Když organizujete otevření baru nebo zvyšujete počet nápojů, které budete ve svém podniku nabízet, potřebujete znát několik faktů, jedním z nich je vědět, kolik piva se vytočí ze sudu. Jedná se o informaci, která – jakkoli se může zdát nepodsta…

4 nejlepší účesy pro práci servírky

Najít způsob nošení vlasů nebo účes pro servírky může být problém. Z tohoto důvodu se zde podělíme o 4 nejlepší účesy pro práci servírky, aniž byste ztratili styl a dosáhli moderního a velkolepého vzhledu. Účesy pro servírky Víme, že pro servírky je…

Scroll to Top