Poslat komu
V současnosti: Česká Republika

Miska Obdélníková Papírová Kraft do mikrovlnky 500ml 17,2x12x4,1cm (50 Ks)

Odkaz13880-50
Papírové Ubrousky 2 Vrstvé 25x25cm Terakota (100 Ks)
  • Papírové Ubrousky 2 Vrstvé 25x25cm Terakota (100 Ks)
  • Papírové Ubrousky 2 Vrstvé 25x25cm Terakota (100 Ks)
  • Papírové Ubrousky 2 Vrstvé 25x25cm Terakota (100 Ks)
  • Papírové Ubrousky 2 Vrstvé 25x25cm Terakota (100 Ks)
  • Papírové Ubrousky 2 Vrstvé 25x25cm Terakota (100 Ks)
DPH
50 Ks   17,34 € 0,347€/Ud
17,34 € (tax incl.) 0,347€/Ud
Skladem Množství

Cena za krabici 50 Jednotky

Odkaz13880-50


  • Kraft
  • Obdélníkový
  • Ano
  • Si
  • 50

Obdélníková nádoba z kraftového kartonu o objemu 500 ml na prezentaci, servírování a konzumaci všech vašich gastronomických výtvorů.

  • Vhodná do mikrovlnné trouby a mrazničky.
  • Odolná vůči tukům, olejům a tekutinám.
  • Pevná a stabilní, ideální pro přepravu bez nehod.
  • Ideální pro podniky s jídlem s sebou, bufety, samoobsluhu a pikniky.

Chcete kompletní balení? V příslušenství produktu najdete kompatibilní kryty.

Vidět víc

Accesories


Popis

Tarrina de cartón rectangular

Praktičnost bez úniku s kartonovými vanami

Jsou víc než jen obalem, jsou klíčovým prvkem, který promění každé jídlo v nezapomenutelný zážitek. Přemýšleli jste někdy o tom, jak může jednoduchý obal změnit vnímání vašich zákazníků? Naše vzduchotěsné kartonové vany, navržené tak, aby zachovaly kvalitu vašich pokrmů a usnadnily život vašim zákazníkům, jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají dokonalost v každé dodávce.

Tyto pečlivě navržené nádoby se vyznačují dokonalou kombinací praktičnosti a funkčnosti s našimi krabicemi na jídlo s sebou. Ať už horké nebo studené, tyto vaničky zajistí, že si každý zákazník vychutná vaše nezaměnitelné chutě, i když se je rozhodne vzít s sebou na každodenní cestu.

Karton, který je základním stavebním kamenem našich obalů, je víc než jen materiál. Naše lepenka, vyrobená z vláken pocházejících z lesů certifikovaných pro odpovědné nakládání se zdroji, zajišťuje nejen pevnost a praktičnost, ale odráží také náš závazek k udržitelnosti.

A právě v tom spočívá kouzlo: kombinace praktičnosti a funkčnosti, zachování čerstvosti a chuti, aby se každý zákazník při vychutnávání vašich výtvorů cítil výjimečně, a to i mimo vaši provozovnu. Není to to, co chcete pro svůj podnik?

A počkejte, chcete ještě více výhod kartonových vaniček na jídlo s sebou a na rozvoz? Povíme vám o nich více:

  • Bezvadné uchování vašich potravin: odolnost našich kartonových van vzdoruje vlhkosti a působení vzduchu, což zaručuje, že vaše polotovary, ať už teplé, nebo studené, dorazí, jako by právě vyšly z kuchyně, až se dostanou do rukou vašich zákazníků.
  • Všestrannost a pohodlí na dosah ruky: díky těmto vaničkám, které jsou lehké, snadno se přepravují a jsou na jedno použití, se pro vaše zákazníky stane vychutnávání vašich služeb bezproblémovým zážitkem. Praktičnost máte doslova na dosah ruky.
  • Závazek k ekologické udržitelnosti: Výběrem našich vaniček snižujete svou závislost na neobnovitelných zdrojích. A protože jsou biologicky rozložitelné, aktivně přispívají k minimalizaci dopadu na životní prostředí a podporují udržitelné nakládání s odpady.

Příslušenství pro vaše výtvory: vyberte si víko, které vyhovuje vašim potřebám.

Všestrannost těchto sklenic je nepopiratelná, ale to, co je skutečně odlišuje a činí je použitelnými pro různé druhy potravin, jsou jejich víčka.

Chcete znát všechny výhody každého z nich? Připravili jsme pro vás stručnou tabulku se všemi informacemi a všechny je najdete v sekci příslušenství produktu.

Víko z kraftové lepenky

Tapa de cartón kraft para envase estanco

Díky bezpečnému a pohodlnému uzávěru můžete pohodlně přepravovat teplé i studené pokrmy. Kromě toho je vhodné i pro použití v mikrovlnné troubě, takže vám nabízí všestrannost při ohřevu vašich pokrmů.

Polyethylenové víko (rPET)

Tapa de rPET para envase estanco

Ideální pro uchování čerstvosti studených pokrmů nebo pokrmů podávaných při pokojové teplotě. Díky pečlivě navrženému bezpečnému uzávěru zajistí, že se vaše kulinářské výtvory dostanou na místo určení bez potíží.

Polypropylenové (PP) víko

Tapa de rPET para envase estanco

Toto víko, které zaručuje hladký přenos díky bezpečnému uzávěru, odolává širokému rozsahu teplot a zajišťuje, že vaše pokrmy zůstanou optimální kdykoli a kdekoli.

Parametry

Barva Kraft
Celkové Rozměry 500 ml
Materiál Kraft
Nějaký Balíček Obal
Použití Odnést
Restaurace a stravování
Celková kapacita 500 ml
Tvar Obdélníkový
Výška 4,1 cm
Šířka 12 cm
Zmrazení Ano
Jednorázový Ano
Rodina Monouso
Vnitrostátní 48236910
Délka 17,2 cm
Mikrovlnná trouba Ano
Recyklovatelné Si
Typ Obal
Balení v krabici 6
Cena za 50
Jednotky v balení 50
Vidět víc Vidět méně
group_work