Poslat komu
V současnosti: Česká Republika

Kelímek Opakovaně Použitelný Durable PP Průsvitný 400ml (300 Ks)

Odkaz61001-15-20
  • Balení
  • sale

15
použití

📦
300
Opakovaně použitelný průsvitný kelímek z PP 400ml (180 Ks)
  • Opakovaně použitelný průsvitný kelímek z PP 400ml (180 Ks)
  • Opakovaně použitelný průsvitný kelímek z PP 400ml (180 Ks)
DPH
300 Ks 155,18 € -24% 117,94 € 0,393€/Ud
155,18 € -24%
117,94 € (tax incl.) 0,393€/Ud
Skladem Množství

Cena za krabici 300 Jednotky

Odkaz61001-15-20


  • PP (Polypropylen)
  • Si
  • 300

Opakovaně použitelný průsvitný kelímek z PP o objemu 400ml. Nerozbitné a vysoce kvalitní.

  • Odolný a bezpečný, nerozbije se: ideální pro venkovní akce.
  • Vhodné pro všechny druhy nápojů v gastronomii a pohostinství.
  • Ideální pro nealkoholické nápoje a vodu.
  • Snadno se skladuje a přepravuje.
Vidět víc

Popis

Plastové kelímky z PP: odolné, nerozbitné a opakovaně použitelné

Plastové kelímky z PP: odolné, nerozbitné a opakovaně použitelné

Odolné plastové kelímky z PP zaujímají ve světě pohostinství a akcí zvláštní místo díky své výjimečné odolnosti a všestrannosti. Čím však skutečně vynikají? V podstatě vším. Jsou ideální do různých prostředí, včetně bazénů a venkovních prostor, protože odolávají pádům a snadno se nerozbijí.

Hvězdným materiálem těchto kelímků je polypropylen (PP ), který je známý svou opakovanou použitelností a bezkonkurenční pevností. Díky těmto vlastnostem jsou plastové kelímky PP Durables oblíbenou volbou v různých aplikacích.

Chcete dále prozkoumat, co tyto plastové kelímky z PP nabízejí? Jsme tu, abychom vám o tom řekli vše!

  • Maximální pevnost: pokud jde o odolnost, kelímky z PP plastů vynikají nad veškerou konkurencí. Jejich mimořádná pevnost jim umožňuje nepřekonatelně odolávat nárazům a rozbití, což z nich činí ideální volbu pro zajištění bezpečnosti na akcích, festivalech, večírcích a v nočních klubech, kde je integrita kelímků zásadní.
  • Používejte je znovu a znovu: klíčovou vlastností těchto kelímků je jejich neustálé opakované používání, což z nich činí nejen ekologicky šetrnou volbu, protože snižují potřebu jednorázových kelímků, ale také se časem projeví jako ekonomicky chytrá investice.
  • Pro všechny druhy nápojů: kromě trvanlivosti a možnosti opakovaného použití jsou tyto kelímky mimořádně univerzální z hlediska použití. Jsou vhodné pro širokou škálu nápojů, od nealkoholických nápojů po koktejly, smoothies a další. Díky své univerzálnosti jsou ideální pro širokou škálu situací a dokonale se přizpůsobí potřebám každé akce a prostoru.
Objevte všestrannost sklenice na šňupátko

Objevte všestrannost sklenice na šňupátko

Přestali jste někdy přemýšlet o významu koktejlové sklenice při prezentaci dobrého nápoje? Sklenice na trubičky, navržené speciálně pro umocnění zážitku z koktejlu, jsou mnohem víc než jen obyčejná nádoba. Tyto sklenice jsou ideální pro nejrůznější podniky, jako jsou zábavní podniky, akce, večírky, noční kluby a cateringové služby.

Díky svému výraznému a elegantnímu designu dodají tyto skleničky ve tvaru tuby prezentaci vašich nápojů nádech sofistikovanosti. Díky svému podlouhlému tvaru a dokonale kalibrovanému objemu jsou ideální pro podávání tohoto klasického nápoje. Volba tumbleru není jen estetická, ale také praktická. Jejich design umožňuje snadné uchopení a snadný přístup k nápoji, díky čemuž si vaši zákazníci mohou kubatu vychutnat naplno.

Proč tedy neprozkoumat všestrannost těchto sklenic a nedopřát svým zákazníkům víc než jen nápoj, ale nezapomenutelný zážitek?

Parametry

Barva Průsvitný
Celkové Rozměry 400 ml
Materiál PP (Polypropylen)
Nějaký Balíček Pohárek Trubkové
Celková kapacita 400 ml
Nižší průměr 5,4 cm
Horní průměr 7,3 cm
Výška 14 cm
Vnitrostátní 39241000
Recyklovatelné Si
Znovu použitelný Ano
Balení v krabici 20
Cena za 300
Jednotky v balení 15
Vidět víc Vidět méně
group_work