area-lavado-cocina-restaurante

Mycí prostor

Na stránkách kuchyňský mycí prostor je nezbytným prostorem pro optimální fungování vaší restaurace. V tomto prostoru se čistí veškeré náčiní používané při přípravě pokrmů, včetně příborů a nádobí, které používají strávníci během svého pobytu. 5 oblas…

ciclo-del-servicio-restaurante

Tipy pro optimalizaci servisního cyklu restaurace

Obslužný cyklus restaurace je jedním z nejdůležitějších aspektů, na které musí podnikatel v pohostinství dbát. Zejména proto, že čím více zákazníků se vám podaří obsloužit, tím více tržeb během dne vygenerujete. Zvýšení míry zisku v pohostinství však…

Abrir tu puesto de churros y no fracasar en el intento

Stánek s churros: klíč k úspěchu

Obchod s churro nebo stánek s churro je atraktivním podnikáním díky své vysoké ziskovosti , protože nevyžaduje velké počáteční investice a jeho provoz je levný Mnoho lidí se ptá, jak si založit obchod s churro, ale co potřebujete k založení obchodu s…

Scroll to Top