Stravování a pohostinství Co je to?

Stravování a pohostinství jsou obory, které mají mnoho společných aspektů. Je jich tolik, že je dělí jen velmi tenká hranice, což vede ke zmatkům. Zmatek, který si dříve či později vybere svou daň dříve či později, zejména v době, kdy se v našem podn…

Tipy pro nošení protiskluzové podložky

Naučit se nosit neklouzavý číšnický tác je ve světě pohostinství nezbytným krokem , nicméně naučit senosit neklouzavý číšnický tác může být náročné, zejména když začínáte. Nedostatečná praxe a strach z nehod mohou vést k trapným okamžikům. Docela noč…

Tipy pro praní ubrusů odolný proti skvrnám

Pokud jde o zdobení stolu, není nic praktičtějšího a pohodlnějšího než ubrus odolný proti skvrnám. Tento výrobek má nejen skvělý estetický vzhled, ale můžete ho velmi snadno čistit. Chcete nějaké tipy na praní ubrusů odolných proti skvrnám? Odstraněn…

Montážní kuchyně v gastronomii

Montážní kuchyně v gastronomii

Montážní kuchyně je založena na vypracování receptů, jejichž hlavní složkou jsou předem připravené potraviny. Tyto ingredience jsou vyhrazeny pro nové pokrmy, které vyžadují pouze další přísady pro úpravu chuti a úpravy. V restauračním průmyslu je mo…

Scroll to Top