Jak používat míchadlo na nápoje

Jak používat míchadlo na nápoje

Ačkoli se může zdát, že jeho název napovídá, jak se používá, ne každý ví, jak používat míchadlo na nápoje. Míchadlo je nástroj, který vám umožní připravit lahodné koktejly v několika jednoduchých krocích. Existují však koktejlové recepty, které vyžad…

como-hacer-una-encuesta-para-restaurante

Jak provést průzkum pro restauraci

Potřebujete zlepšit slabá místa svého restauračního podniku? Gratulujeme! Průzkum pro restauraci je třeba realizovat prakticky, úsporně a jen s vynaložením trochy času. Když budete vědět, co si zákazníci o vaší restauraci myslí, budete vědět, na čem…

Výdaje na hotel: jak sestavit rozpočet?

Výdaje na hotel díky své příslušnosti k odvětví cestovního ruchu k nejvýnosnějším podnikům, do nichž lze investovat, avšak k dosažení skutečně plodných zisků je zapotřebí dobrý management, který na sebe bere specifické povinnosti, jako je plánování,…

Envases donde el aceite no se filtra

Zvolte nádobu ze které olej neuniká

Můžete vybrat kontejner, ve kterém olej nefiltruje jednoduchým způsobem, díky doporučením, která vám ukážeme v tomto příspěvku vám ukážeme v tomto příspěvku. Tímto způsobem se nemusíte obávat o své zákazníky zákazníci nakonec dostanou na talíř olej.…

sustituto del chocolate

Náhrada čokolády: představujeme karob

Od společnosti Monouso chceme, aby naši čtenáři znali zdravé alternativy, které uspokojí jejich chuť na sladké. To nás vedlo k napsání tohoto příspěvku, ve kterém si povíme něco o karobu, náhrada čokolády. Karob je ovoce s podobnými vlastnostmi jako…

Vaření s kokosovým olejem, 10 klíčových tipů

Vaření s kokosovým olejem, 10 klíčových tipů

Vaření s kokosovým olejem je činnost, která se v průběhu let rozšířila a kterou byste měli někdy v životě vyzkoušet Použití kokosového oleje na vaření je stejné jako u jiných druhů olejů nebo ztužených tuků, ale má zdravější výživové vlastnosti pro č…

Éxito en verano con un negocio de hostelería

Tipy pro letní úspěch v pohostinství

Existují některé faktory, které se mohou stát vynikající podporou pro úspěch v létě s pohostinstvím, mezi tyto faktory patří: vhodný klimatizační systém, usnadnění platby hýčkat terasu, změna menu, mimo jiné. Můžete zrychlit a zvýšit ziskovost podnik…

Scroll to Top